Naš Tim

POVEŽIMO SE :

Natalija Racković

General Manager

Natalija je preuzela ulogu direktorike V+O Communication Srbija, početkom 2013. godine, nakon što je provela četiri uspešne godine u istoj konsultantskoj kući. Tokom svoje višegodišnje karijere u oblasti komunikacija, gradila je svoj put predanim radom i saradnjom s klijentima različitih industrija, ministarstva, državnih institucija i nevladinog sektora.

Njeno stručno znanje obuhvata širok spektar komunikacionih aspekata, od korporativnih komunikacija, kriznog menadžmenta, internih odnosa s javnošću, do razvoja brendova, konsaltinga, kao i kreiranje strategija kampanja podizanja svesti.

Natalijine poslovne veštine čine je liderom u oblasti komunikacija. Njen vizionarski pristup pokazuje se kroz precizno planiranje i vođenje timova ka postizanju izuzetnih rezultata. Kao neko ko duže od 10 godina uspešno vodi konsultanstku kuću V+O, Natalija je pokazala dinamične veštine prilagođavanja brzo menjajućim tržišnim uslovima, kroz analizu tržišnih trendova, donošenje ključnih odluka i prilagođavanju dinamičnom okruženju, čime stvara prostor za inovacije i dugoročni uspeh. Pod njenim vođstvom, agencija V+O postala je epicentar kreativnosti, efikasnosti i izuzetnih poslovnih rezultata.

Svoju karijeru počela je u Alpha banci, gde je u periodu od dve godine bila odgovorna za eksterne i interne komunikacije, organizaciju marketinških kampanja i implementaciju društveno odgovornih aktivnosti.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, izdvajajući se kao jedan od najboljih studenata.

Njena strast prema komunikacijama je jednako upadljiva kao i njen poslovni uspeh. Van radnog vremena, Natalija se transformiše u rečitog pripovedača. Njene priče ne samo da otkrivaju dubinu njenog uma, već i bude radoznalost i maštu onih koji imaju sreću da ih čuju.

S druge strane, Natalijina ljubav prema sportu pomaže joj da pronađe ravnotežu između dinamike poslovnog sveta i uživanja u redovnoj fizičkoj aktivnosti, što dodatno ojačava njen fokus i energiju.

Marija Đoković

Client Service Director

Marija je svoj profesionalni put započela 2016. godine u kompaniji za finansijske analize Bisnode, gde je gotovo godinu dana obavljala ulogu konsultanta. Nastavljajući svoj razvoj, Marija se pridružila timu u jednoj PR agenciji, gde je postala bitni član tima odgovornog za saradnju sa klijentima iz različitih industrija.

Sa izuzetnim iskustvom u oblastima korporativnih komunikacija, kriznih komunikacija, internih odnosa s javnošću, razvoja brendova, Marija se posebno ističe po snažnom odnosu sa medijima. Na Festivalu integrisanih komunikacija „Kaktus“, Marija i njen tim nagrađeni su za najbolji PR projekat, „Vip Kinoteka“.

Marija se priključila agenciji V+O 2019. godine, a 2023. preuzela je poziciju Client service direktorke, gde je posebno došlo do izražaja njeno strateško promišljanje i želja da se klijentu pruži uvek unapređena usluga. Njen rad u toj ulozi naglašava njenu sposobnost vođenja i izgradnje snažnih odnosa sa klijentima, ali i inspirisanja i vođenja tima na putu uspeha.

Njen strateški pristup poslu ogleda se u kreiranju inovativnih PR kampanja koje ne samo da privlače pažnju javnosti, već i ostvaruju merljive rezultate za klijente.

Stekla je diplomu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde je studirala novinarstvo i komunikacije.

Njena strast leži u posmatranju sveta kroz objektiv kamere, putovanjima, uranjanju u svet knjiga i muzike.

Isidora Matković

Account Executive

Pre nego što je kročila u svet PR-a, Isidora je dve godne gradila svoje veštine u dizajnu i vođenju društvenih mreža u firmi za grafički dizajn FAB design studio. Prethodno iskustvo donelo joj je jedinstvenu perspektivu, omogućavajući joj da razume svet vizuelnog i digitalnog.

U svet odnosa s javnošću, prešla je 2022. godine, kada je postala Account Executive u agenciji V+O Communications.

Isidora je pokazala izuzetan talenat i veštinu u komunikaciji, što doprinosi da stvara priče koje ostaju urezane u svest ciljne publike. Ona ne samo da ostavlja dobar utisak svojom rečitošću, već i kroz prizmu suptilne elegancije doprinosi građenju odličnih odnosa sa klijentima i medijima.

Diplomirala je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, na smeru Komunikacije i odnosi sa javnošću.

Njena interesovanju su putovanja, uživanje u kulinarskim eksperimentima, skijanje, istraživanje podvodnog sveta kroz ronjenje i opuštajuće šetnje sa njenim psom.

Marko Ilić

Digital Marketing Manager

Marko je započeo svoju karijeru u digitalnom marketingu 2012. godine u agenciji Go2, gde je ostvario temelje svog stručnog puta. Nastavljajući svoj razvoj, obavljao je ključnu ulogu u Casez-u i DirectaLine-u, gde je kreirao i upravljao digitalnim marketinškim strategijama, aktivno učestvovao u dizajnu, vođenju različitih kampanja, organizaciji događaja i saradnji sa influenserima i brendovima.

Marko se pridružuje timu V+O, Communications, 2016. godine kao ekspert za digitalni marketing, gde i danas oblikuje inovativne digital strategije. Sa više od 10 godina iskustva, njegovo znanje i strast za inovacijama čine ga ključnim igračem u dinamičnom svetu digitalnog marketinga. Svestran, posvećen i uvek spreman na izazove, Marko nastavlja da doprinosi uspehu projekata koji definišu nove standarde u industriji. Kroz saradnju sa globalnim brendovima, postao je prepoznatljiv po svojoj sposobnosti da prepozna trendove i da kreira priče koje ne samo da privlače, već i angažuju publiku.

Verni je fan Partizana, a uživa i u dizajnu, fotografiji, opuštanju uz pecanje i svetu video igara.

Bojan Bazdulj

Account Manager

Bojan je započeo svoju uzbudljivu poslovnu karijeru 2012. godine u kompaniji NIS kao referent veleprodaje. Njegova strast prema poslu i želja za rastom usmerile su ga  ka novim izazovima, te je 2018. prešao u sektor marketinga u jednoj od najpoznatijih svetskih kompanija Coca-Cola. Tokom svog boravka tamo, sticao je vredno iskustvo i razvijao veštine koje će mu kasnije koristiti u njegovoj karijeri.

Otkrivanje strasti prema planiranju događaja predstavilo je prekretnicu u Bojanovoj karijeri. Od tog trenutka, njegova posvećenost planiranju, koordinaciji i izvršenju događaja postala je centralni deo njegovog profesionalnog identiteta. Kroz ulogu Account Managera u V+O agenciji od 2022. godine, Bojan pruža stratešku viziju koja transformiše događaje u besprekorna iskustva.

Osnovne studio završio je na Višoj poslovnoj školi u Beogradu na odseku menadžmenta, dok se za master studije odlučio za Fakultet bezbednosti.

Van radnog vremena, Bojan uživa u vožnji bicikla, istraživanju muzičkih noviteta, negovanju biljaka, čitanju knjiga i planinarenju.

Jelena Kovačević

Office & Finance Manager

Jelena je naš neumorni čuvar finansija i dragoceni član tima. Sa početkom karijere 2002. u renomiranom hotelu Intercontinental, Jelena je brzo pokazala svoj talenat za organizaciju i poslovnu disciplinu. Narednih 10 godina, sticala je iskustvo u ProCredit banci, gde je svoj fokus usmerila ka finansijama i obradi kredita. Njen analitički um i predan rad bili su ključni za uspešno obavljanje odgovornih zadataka.

U svetu advokature, tačnije u GSM advokatskoj kancelariji, Jelena je provela naredne četiri godine, usmeravajući svoje veštine ka efikasnoj administraciji. 2019. godina 2019. obeležilo je njen prelazak u agenciju V+O, gde je preuzela ulogu Office&Finance Manager.

Kao neko ko ceni red i preciznost, Jelena se stara da finansije naše agencije budu besprekorne.

Van radnog vremena, Jelena voli da istražuje svet mode kroz šoping, uživa u zimskim čarima skijanja, plivanju i otkrivanju novih destinacija. Njena strast za životom i posvećenost poslu čine je nezamenljivim delom našeg tima. U njenom svetu, ključ uspeha leži u spoju poslovne ozbiljnosti i ličnih interesovanja.