Politika privatnosti

Ko smo mi

V+O Communications LTD doo je agencija za integrisane komunikacije sa sedištem u Beogradu na adresi Svetozara Markovića 2. Možete nas kontaktirati i saznati više o našoj agenciji na telefon: +381 11 3242 772 i putem e-mail adrese: office@vando.rs, kao i posetom naše LinkedIn, Instagram, Facebook i YouTube stranice.

Svrha obrade podataka

Mi ne prikupljamo vaše lične podatke, već pratimo anonimne podatke koji nam pokazuju aktivnosti na našem sajtu i društvenim mrežama. Pratimo kretanje korisnika kroz našu veb lokaciju isključivo pomoću Google alatki: Google Analytics i Google Tag Manager. Važno je da znamo koje tekstove čitate, gde ste kliknuli, koliko vremena provodite na nekim stranicama i kada ih napuštate. Koristimo Google Analytics i Google Tag Manager da bismo saznali više o anonimnim demografskim podacima posetilaca, ali i o domenima i pružaocima sa kojih dolazi saobraćaj na naš sajt, što nam pomaže da stvorimo sliku o ciljnoj grupi zainteresovanoj za naš sadržaj.
Sve ostale podatke koje pružaju alatke Google Analytics i Google Tag Manager koristimo da bismo razumeli vaše kretanje kroz našu veb stranicu i prilagodili njen sadržaj kako bismo ga učinili zanimljivijim i korisnijim za vas.

Ko ima pristup vašim ličnim podacima

Naši zaposleni nemaju pristup vašim ličnim podacima. Vaši podaci se obrađuju od strane kompanije Google putem alatki Google Analytics i Google Tag Manager instaliranih na našem sajtu. Mi imamo pristup samo anonimnim podacima o kretanju korisnika kroz našu veb lokaciju.
Ne planiramo koristiti legitimni interes u oglašavanju jer nemamo pristup vašim ličnim podacima, a naše kampanje nisu zasnovane na vašim podacima.
Vaši podaci mogu se koristiti u našim kampanjama samo ako su ciljane putem alatki Google, Facebook, Instagram i LinkedIn.
Više o našoj politici privatnosti možete saznati klikom na sledeće linkove: Google, Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube.
Mi ne čuvamo vaše podatke u našoj bazi podataka i ne koristimo tehnologiju za kreiranje profila i automatizovane odluke.

Vaša prava

Ako se ne slažete sa upotrebom kolačića, možete ih obrisati klikom na sledeće povezane pretraživače:

• Chrome
• Firefox
• Internet Explorer
• Opera