V+O formirao strateško partnerstvo sa međunarodnom komunikacionom grupacijom SEC Newgate

V+O Communication grupacija je potpisala ugovor sa SEC Newgate-om, 21. rangiranom komunikacionom agencijom u svetu i najbrže rastućom među top 30 (PRovoke 2023 lista Top 250), započinjujući novu, još uzbudljiviju fazu rasta i širenja.

SEC Newgate će tokom petogodišnjeg perioda preuzeti 70 odsto udela V+O Communication grupacije, pri čemu će V+O zadržati svoj brend identitet i organizacionu strukturu. Globalni izvršni direktor SEC Newgate-a, Fiorenzo Tagliabue, će se pridružiti upravnom odboru V+O grupacije i ojačati postojeći V+O menadžerski tim, pod vođstvom Tomasa Varvitciotisa (Thomas Varvitsiotis) i Janisa Olimpiosa (Yannis Olympios).

„Posle 22 godine neprekidnog rasta, došlo je vreme za naredni korak. Uspeh V+O zasniva se na našoj nepokolebljivoj posvećenosti klijentima, snažnoj podršci našem timu i jasno definisanim vrednostima. Spajanje sa SEC Newgate-om omogućiće nam da ubrzamo rast, zadržavajući istovremeno svoj identitet i vrednosti.“ – istakli su Thomas Varvitsiotis i Yannis Olympios osnivači V+O Communication grupacije i dodali: „Ovo partnerstvo će nam omogućnosti da pružimo dodatne usluge, zasnovane na dubljim uvidima i iskoristimo širu mrežu globalnih resursa i ekspertize. Takođe, verujemo da će naša sada proširena porodica, sjajnih kolega, imati veće prilike za profesionalni razvoj.“

„Poznajem Tomasa i Janisa i sarađujem sa njihovim timom već nekoliko godina, veoma sam uzbuđen posmatrajući njihovu posvećenost ostvarenju značajnih rezultata, kao i njihovom odličnom uklapanju sa kulturom SEC Newgate-a. Želimo dobrodošlicu našim novim kolegama iz V+O grupacije i radujemo se bliskoj saradnji i zajedničkom razvijanju usluga i aktivnosti u narednim mesecima i godinama na svim tržištima, počevši od istočnog EMEA regiona, na kojem je V+O već etabliran „, istakao je Fiorenzo Tagliabue, CEO SEC Newgate-a. „Snažna prisutnost V+O Communication grupacije u regionu i odličan rad u zagovaranju i korporativnim komunikacijama, bili su zapravo veoma privlačni i koherentni sa našim poslovanjem i već vidimo niz sinergija u budućnosti“, naglasio je Fiorenzo Tagliabue.

SEC Newgate je jedna od najbrže rastućih komunikacionih mreža na svetu. Vođena znanjem i istraživanjima, predstavlja globalnu stratešku komunikacionu i zagovaračka grupaciju sa mrežom od 53 kancelarije i 1.200 zaposlenih na pet kontinenata. SEC Newgate je 2023. godine  proglašena za Globalnu agenciju godine u oblasti odnosa sa uticajnom javnošću i korporativnim komunikacijama na Global SABRE Awards koje dodeljuje PRovoke u Vašingtonu, DC.

Ovaj ugovor će omogućiti V+O grupaciji veći opseg, snagu i stručnost, pružajući mnoge dodatne i jedinstvene prednosti klijentima i zaposlenima. V+O će proširiti svoje prisustvo na nove industrije, tržišta i regione.

Trenutno, V+O grupacija, lider na tržištu Jugoistočne Evrope, jedna je od najvećih nezavisnih i integrisanih komunikacionih agencija u EMEA regionu sa više od 180 zaposlenih. V+O grupacija je višestruko nagrađivana konsultantska kuća u oblasti komunikacija, sa 12 prestižnih IPRA zlatnih nagrada, pouzdan je strateški partner i referentna agencija za više od 250 kompanija širom regiona.

O SEC Newgate grupaciji

SEC Newgate je globalna strateška komunikaciona i zagovaračka grupa, vođena analizama i istraživanjima, sa sedištem u Milanu, Italiji. Radi na povezivanju kompanija, politike, zajednica, tržišta i medija kako bi ostvarila pozitivne rezultate za klijente i zajednice, u povezanom svetu, gde su kompanijama sve potrebniji komunikacioni partneri sa snažnim lokalnim korenima, globalnim dosegom i pravim preduzetničkim duhom, vođene talentovanim ljudima.

Tim SEC Newgate-a besprekorno funkcioniše na pet kontinenata, pomažući klijentima da jasno pokažu svoju nameru i vrednost, pružajući savete i podršku 24 sata dnevno, sprovodeći kampanje lokalno, nacionalno i internacionalno.

Više informacija dostupno je na veb stranici grupacije: www.secnewgate.com

Pratite SEC Newgate na:  LinkedIn-u/ Twitter-u/ Instagram-u

O V+O Communication grupaciji

V+O Communication grupacija je lider na tržištu Jugoistočne Evrope i jedna od najvećih nezavisnih agencija za strateške komunikacije u EMEA regionu.

V+O je pouzdan partner i referentna agencija za više od 250 klijenata širom regiona. Pruža usluge komunikacija u svim oblastima, od odnosa sa uticajnom javnošću i zagovaranja, do podrške investitorima i programa održivog poslovanja. Snaga V+O grupacije leži u 180 iskusnih profesionalaca i integraciji znanja, analitičkog razmišljanja i društvenog uticaja.

Više informacija dostupno je na veb stranici grupacije: www.vando.gr/ Pratite V+O na LinkedIn-u

Podelite ovaj članak sa drugima